Immár huszadik alkalommal rendezik meg a Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítást.

Rengeteg programmal várnak mindenkit. Ha érdekelnek az újdonságok akkor feltétlenül látogass el.

 


 

Belépők

Napijegy:

- helyszínen: 2000 Ft
- online elővételben: 1700 Ft
- online elővételben (regisztráció esetén): 1500 Ft
- X. kerületi lakosok részére: 500 Ft (lakcímet igazoló személyi igazolvány vagy személyi igazolvány+lakcímkártya bemutatása szükséges)

- családi jegy: 4000 Ft
Két felnőtt és három 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít.

Kedvezményes jegy: 1200 Ft
A felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermek, a nyugdíjas, a diákigazolvánnyal rendelkező fiatal, valamint a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők részére a megfelelő igazolvány felmutatásával.

Hungary Carddal 2 fő részére 50% kedvezménnyel vásárolható belépőjegy kizárólag az I-es Fogadócsarnok 1-es, illetve a III-as Fogadócsarnok 6-os pénztárában. A kedvezmény csak az előzetesen a www.hungarycard.hu weboldalon regisztrált kártyával vehető igénybe.

Csoportos diákjegy: 800 Ft/fő
A min. 10 fős diákcsoportok érkezése esetén vehető igénybe diákigazolvány felmutatásával.

Kedvezményes csoprtos belépőjegy egyesületek, testületek, társaságok tagjainak részére (minimum 10 fő egyszerre történő belépése esetén): 1200 Ft/fő
A kedvezmény igénybevételéhez szükséges kuponok letölthetők itt:

vadásztársaságok tagjai részére: vadász kupon
horgászegyesületek tagjainak részére: horgász kupon
erdészetek részére: erdész kupon
fegyveres testületek tagjainak részére: fegyveres kupon
lövészegyesületek részére: lövész kupon

6 éven aluliak számára ingyenes!

A belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak és valamennyi egyidejű rendezvényre érvényesek.

Kutyával való belépés a II-es kapun (a II. FEHOVA - MEOE versenyre nem nevezett kutya is beléphet a területre). A kutyáknak nem kell belépőjegyet venni, ingyenesen léphetnek a területre, érvényes oltási igazolvány felmutatása ellenében.

Belépőjegy OTP-s SZÉP kártyával is váltható az I-es és III-as Fogadócsarnokban!

 

Közönségcsalogató ÚJDONSÁGOK:

„Magyarok Afrika vadonjaiban” - magyar vadászok afrikai trófeáinak bemutatója

„Vadászúton a világ körül” – Németh Attila vadász világutazó trófeái (30 különböző faj) élménybeszámolóval, vetítésekkel színesítve

I. FeHoVa – Preparátor verseny – a helyszínen megtekinthetik a díjazott alkotásokat, melyeket előzetesen a szakmai zsűri kiválasztott (36 versenyző, több, mint 120 preparátuma mérettetik meg)

Halpreparátum bemutató

Hal-Óvoda - Hazai édesvízi halaink bemutatója, úgy ahogy még soha nem láttuk. Ivadék halak láthatók majd hazai biotópok szerint berendezett, 200 literes díszakváriumokban, melyek mindegyike egy-egy itthoni tó vagy folyó élővilágának megfelelően lesz berendezve (pl. Velencei-tó, Tisza, Duna)

Afrikai hal-show - A Tanganyika-tó és a Malawi-tó sügéreinek show-ja, egyenesen Afrikából. A szivárvány minden színében pompázó, nagy testű halak seregszemléje

Horgász-szakkörök versenye

Fegyveres közszolgálati stand (ismertetők, bemutatók, jogi tanácsadás, közönségtalálkozó híres magyar fegyverforgatókkal)

"Miss FeHoVa" - szépségverseny (bővebb információ: www.vadaszlap.hu)

 

További tervezett programok, kísérő események:

- Óriásakvárium - újra Magyarországon a több mint 22.000 literes giga akvárium, melyben számos bemutató, teszt látható majd!

- Szarvasbőgő verseny

- Gyermekfoglalkoztató, játszóház - kézművesfoglalkozások

- MOHOSZ-FeHoVa Horgász suli gyerekeknek - rendszeres foglalkozással, film és diavetítésekkel, szerelék összeállítással és neves horgászversenyzők oktatásával és rajzversennyel is várja majd az igazán kezdő, a horgászattal most ismerkedőket, vagy a már gyakorlatot is szerző gyermekhorgászokat

- Solymász és kisállat bemutató minden nap - A Magyar Nemzeti Ragadozómadár-védő és Solymász Egyesület idén ismét a Madárkórház Alapítvánnyal közösen várja a látogatókat, élő állat simogatási lehetőséggel, solymász bemutatóval, állatorvosi, természetvédelmi-, ragadozó madár-, felelős állattartás-, és solymászatismereti szaktanácsadással.
A standon interaktív vetélkedőt szerveznek, korra való tekintet nélkül. A tesztet sikeresen kitöltők ajándékban részesülnek!
Lehetőség nyílik a két szervezet munkájának megismerésére, támogatására, akár aktív taggá válásra. A szervezetek munkatársai minden nap szakmai előadást tartanak a nagyszínpadon, bemutatva a hazai ragadozó madárvédelem vetületeit, a hortobágyi madár kórház és az MNRSE tevékenységét, és Szellemi Kulturális Örökségünket; a Solymászatot.

- II. FeHoVa MEOE Nemzetközi vadászkutya szépségverseny és bemutató

- II. FeHoVa Nagy HO-HO verseny - horgászegyesületek részére, döntő a kiállításon

- Vadászkürt fesztivál

- Közönségtalálkozó a szlovéniai Utánpótlás Horgász Világbajnokságon aranyérmet nyert Radácsi Kristóffal és a világbajnok U14-es csapattal

- Közönségtalálkozó gyerekeknek Döme Gáborral a „Gyerekek, horgásszunk együtt!” akció keretein belül (A standra érkező gyerekek közös fotót készíthetnek az ismert horgásszal és garantált ajándékot kapnak)

- Döme Gábor előadásai a horgász színpadon (péntek, szombat, vasárnap) - Fagyos Finomságok; Method Feeder magyar módra; Nagy pontyok feederbottal témákban

- Erdei Attila, a 2012. év feeder-horgász világbajnok, élménybeszámolója

- Hidvégi Béla standján dedikál, bemutatja a Soproni Múzeumot és DVD-jét a hegyi vadászatokról

- A modern süllőpergetés szakértője, Sztahovits Péter gyönyőrű süllőkre perget sikerrel a Dunán. Ha valaki szeretné megtudni, hogyan és mivel, a FEHOVA horgász-színpadán Péter elmeséli, az óriás-akváriumnál meg is mutatja a látogatóknak a módszer titkait.

- A 20 éves FeHoVa alkalmával nem csak az Óriásakvárium ad bepillantást a víz alatti világba, hanem egy nagyszerű búvár-fotós, Szabó Tamás is, akit az internetes horgászfórumok látogatói Halfotós néven jól ismernek. Tamás a búvárkodás mellett komoly horgászmúlttal bír, hazai célhalainkat keresi kamerájával és világszínvonalú fotókon örökíti meg életük érdekes pillanatait. Előadásában első kézből értesülhetünk arról, hogyan viselkednek kedvenceink természetes környezetükben, amikor mi nem látjuk őket.

- Testre szabott vendéghorgászat! Tippek, tanulságok, tapasztalatok Gégény Viktortól

 

 

Egyidejű rendezvények:

Budapest Boat Show

Íjász fesztivál

Afrika Expo és Vásár
Előadások, bemutatók Afrikáról:
Vadvédelem Afrikában, halászati problémák
Hagyományos vadászati formák, afrikai fegyverek
Regényírók, felfedezők, Afrika-vadászok, -kutatók
Hangszerek, tánc, zene
Az igazi Afrika! – képvetítéses beszámoló Afrika legeldugottabb tájairól és közösségeiből

Forrás: www.fehova.hu

Szerző: Icebear

Szólj hozzá!

Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://horgaszmania.blog.hu/api/trackback/id/tr75057863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása