Horgászengedély

2013.02.05. 22:09

Kedves Sporik

Remélem nem felejtettétek el január 10.-ig leadni a 2012-es fogási naplókat. Lassan itt az ideje, hogy kiváltsátok az ideit. Ebben némi változás állt be az elmúlt évekhez képest. Bevezetésre került az Állami horgászjegy országos nyilvántartása az interneten keresztül, a jegy kibocsátója által kidolgozott "SZÁK PROGRAM" kötelező használatával. A program használata közben az internetes elérés adott esetben lassíthatja a tagság érvényesítését.

Mit is jelent ez a mi szemszögünkből nézve? Csak annyit, hogy sorban állunk mert nagy a tömeg, vagy ahol van egy kis sütnivalója az engedélyt kiadónak ott pár nap alatt készül el. Így mehetünk vissza még egyszer. Kitartás mindenkinek. Utána egy évig le van a gondunk. Különben is lassan itt a tavasz és mehetünk lógatni.

Nagy türelmet kívánok mindenkinek.

horgaszigazolvany.jpg

Fotó: www.topart.hu

Szerző: Icebear

Szólj hozzá!

Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://horgaszmania.blog.hu/api/trackback/id/tr275064815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása